Wat we doen

Leer ons beter kennen

Vakwerk afleveren, dat is waar Aannemersbedrijf Heimensen voor staat. Of het nu gaat om complete nieuwbouw, een kleine verbouwing of het onderhoud aan uw pand.

Henk van de haar
Complete
Nieuwbouw

U heeft plannen voor een nieuwe schuur, nieuw huis of garage? Aannemersbedrijf           H. Heimensen heeft jarenlange ervaring in de nieuwbouw. Waar wij het verschil in maken? Heimensen staat u bij van begin tot eind. Indien gewenst vanaf het ontwerp en de vergunningen tot en met de laatste afwerking. Is het project afgerond? Dan ruimen we alles netjes op, zodat u kunt genieten van uw nieuwe huis of garage.

 

Wat we zoal hebben gedaan? Bekijk onze projecten.

Grote en kleine klussen
Verbouw

Een aanbouw, interne verbouwing, de plaatsing van een nieuwe muur of kozijn? Hoe groot of klein de klus ook is, Heimensen voert dit graag voor u uit. Volgens uw wensen en met als doel het project binnen redelijke termijn af te ronden. U zit niet langer in de verbouwing dan nodig.

Wat we zoal hebben gedaan? Bekijk onze projecten.

verbouw
onderhoud_klein
Particulier of Zakelijk
Onderhoud

U heeft een bedrijfspand of woning en u zoekt iemand die het onderhoud voor u kan verzorgen? Van reparatie van deuren tot en met het vervangen van de dakgoot. Heimensen is een betrouwbare partner. Snelle reparatie nodig? geen probleem, indien nodig komen we ook ’s avonds of in het weekend bij u langs.

Alle soorten
Veranda’s

U wilt lekker in de tuin zitten? Ook bij wat minder mooi weer? Met een veranda is dit mogelijk! Heimensen bouwt veranda’s op maat in alle soorten en maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we komen graag vrijblijvend bij u langs.

Wat we zoal hebben gedaan? Bekijk onze projecten.

veranda
Header-vervolgpagina2
Op maat gemaakte
Dakkapel

Een dakkapel levert u veel extra ruimte en licht op in een ruimte. Zo maakt u eenvoudig van een rommelzolder een extra slaap- of werkkamer. Heimensen werkt niet met kant en klare dakkapels, maar maakt speciaal voor u een dakkapel op maat. Deze wordt in 1 dag voor u geplaatst en voor een aantrekkelijke prijs geleverd. Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

Wat we zoal hebben gedaan? Bekijk onze projecten.

Complete
Dakrenovatie

Wilt u uw dak isoleren of renoveren? Aannemersbedrijf H. Heimensen kan u daar goed bij helpen. Wij hebben al veel daken geïsoleerd en gerenoveerd. Wij hebben onze eigen pannenlisft waardoor transport van de dakpannen een fluitje van een cent is. Is uw dakbeschot van asbesthoudend materiaal? Geen probleem! Wij regelen dit voor u van A tot Z en u hoeft hier niets voor te doen.

dakrenovatie 1